ГоловнаЕкономікаДержава

Призначено нового начальника Держгеології

У минулому він працював у Міністерстві економіки

Призначено нового начальника Держгеології

Новим головою Державної служби геології та надр України призначено Дмитра Кащука.

Відповідне розпорядження від 21 травня опубліковано на сайті Кабінету Міністрів. Донедавна відомством керував Роман Сторожев, але його звільнили 30 квітня.

Відомо, що протягом 2005-2006 років Дмитро Кащук працював у комітеті Верховної Ради з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій. З 2006-го по 2008 рік був помічником-консультантом народного депутата України (комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, комітет з питань бюджету).

З 2008 року його призначили заступником директора департаменту розвитку експорту - начальником відділу інструментів і програм підтримки експорту Міністерства економіки України, а у 2009 році - заступником директора департаменту - начальником відділу розвитку експорту департаменту зовнішньоекономічної політики Міністерства економіки.

Нагадаємо, що за Януковича посада голови Держгеології була своєрідним трампліном для переходу на роботу до Кабінету Міністрів. Наприклад, Едуард Ставицький і Олег Проскуряков після деякого часу роботи в Держгеології отримували призначення міністрів екології та природних ресурсів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram