ГоловнаПолітика

Добкін визнав Порошенка президентом й уточнив, що не пов'язаний із золотими батонами

Добкін каже, що не боїться суду і не збирається тікати з України

Добкін визнав Порошенка президентом й уточнив, що не пов'язаний із золотими батонами
Фото: Макс Левин

Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін визнав Порошенка президентом. Кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін назвав свого суперника Петра Порошенка "президентом", повідомляє ТСН.

"У нас не було жодних контактів до цього моменту, крім особистого знайомства. На ранніх етапах ми були в парламенті. Сьогодні Порошенко отримав високу довіру народу і став президентом країни", - сказав Добкін. При цьому він закликав суперника приносити користь Україні та суспільству. Добкін також додав, що в Харкові вибори пройшли спокійно і нормально.

На питання, чи не збирається Партія регіонів розпуститися після скандальної втечі Віктора Януковича, Добкін зазначив, що цього не станеться. "Партія регіонів - це не тільки колишній президент. Це більш ніж мільйон громадян України, які не мають стосунку до золотих батонів", - зазначив кандидат у президенти. За його словами, Партія регіонів зараз "очищається і змінюється".

Щодо кримінальних справ, Добкін заявив, що не боїться суду і не збирається тікати з України. "Навіщо? Я не вважаю себе винуватим за жодним із пунктів звинувачення. Якби я хотів виїхати з країни, я вже зробив би це. Немає жодних підстав, щоб довести цю справу проти мене до суду. Там немає самої події, в якій мене звинувачують", - сказав Добкін.

Нагадаємо, згідно з уточненими результатами Національного екзит-полу, голоси на президентських виборах розподілилися так: за Петра Порошенка - 55,7% голосів, за Юлію Тимошенко - 12,8%. У Олега Ляшка - 8,1%, за Анатолія Гриценка проголосували 6,3%, за Сергія Тігіпка - 4,8%, Михайла Добкіна - 2,1%, за Ольгу Богомолець і Вадима Рабиновича проголосували по 2% опитаних виборців, Олегові Тягнибоку віддали свої голоси 1,3%, Петрові Симоненку - 1,1%, Дмитрові Ярошу - 1%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram