ГоловнаПолітика

Кличко і Порошенко поділили список від "УДАРу" в Київраду, - нардеп

Частина кандидатів, які висувалися від політсили Кличка, репрезентували штаб Порошенка

Кличко і Порошенко поділили список від "УДАРу" в Київраду, - нардеп
Фото: EPA/UPG

Віталій Кличко і Петро Порошенко домовилися про те, щоб навпіл поділити список від партії "УДАР" на виборах до Київради.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua розповів нардеп-"ударівець" Віктор Чумак.

У відповідь на запитання про людей екс-мера Києва Леоніда Черновецького у списку "УДАРу" Чумак відповів, що серед кандидатів до Київради від УДАРу дійсно є людина, пов'язана радше з Олесем Довгим, а не із Черновецьким. "Він співпрацював із Довгим на будівництві спортивної школи в Дніпровському районі, але це було не політичне співробітництво", - заявив Чумак.

Частина людей, які балотувалися до Київради від "УДАРу", представляла штаб Петра Порошенка, який, як відомо, підтримав кандидатуру Віталія Кличка на виборах мера.

"Ми ветували, кого могли, - розповів Чумак, - кого не могли, не ветували. Але я не був у групі, яка займалася люстрацією, тому сказати можу тільки про свій округ".

Нагадаємо, за даними екзит-полів, у Київраду проходять 9 партій. "УДАР" набирає трохи більше за 40%, за ним ідуть Радикальна партія Олега Ляшка й ВО "Свобода", кожна з яких набрала приблизно по 8%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram