ГоловнаСуспільствоЖиття

Бійці "Азова" попередили сепаратистів про зачистку в Донецькій області

Вони запропонували бойовикам уникнути крові, покинувши блокпости

Бійці батальйону територіальної оборони "Азов" МВС України звернулися до сепаратистів через Інтернет, попередивши про намір зачистити від терористів низку районів Донецької області. Про це написано в блозі підрозділу.

"Якщо завтра, 24.05.2014 р., до 12:00 не будуть прибрані блокпости в районі міст Шахтарськ, Торез, Сніжне - ми вам гарантуємо жорстку зачистку", - заявили бійці.

Вони запропонували сепаратистам прибрати затори із доріг і покинути пости: "За наявності зброї та масок відповідь буде відповідною. Поки ще не пізно, одумайтеся, який "республіці" і яким керівникам ви служите? Повертайтеся до своїх родин, ростіть дітей, піднімайте з руїни країну, знищену вашими ж руками", - запропонували представники "Азова".

Вони наголосили, що не хочуть крові і не бажають стріляти у своїх же земляків - але, перш за все, вони мають обов'язок перед Батьківщиною, якій вони служать і яку захищають.

"Закликаємо мирне населення остерігатися конфліктуючих сторін, не піддаватися паніці і не надавати підтримку озброєним людям. Пам'ятайте, ми не воюємо з мирним населенням! Згадайте події попередніх днів. Ми вже поруч! Слава Україні!" - написано в блозі батальйону.

Як повідомляли, сьогодні вранці в Донецькій області терористи із засідки атакували добровольчий батальйон "Донбас", число загиблих і поранених уточнюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram