ГоловнаПолітика

Тимошенко закликає Порошенка набратися сміливості й узяти участь у дебатах

Сьогодні останній день передвиборної агітації

Тимошенко закликає Порошенка набратися сміливості й узяти участь у дебатах
Фото: http://www.tymoshenko.ua/

Штаб Юлії Тимошенко звертається до кандидата в президенти Петра Порошенка із закликом припинити ховатися від чесної дискусії і скористатися останнім днем агітації, щоб провести дебати зі своїм головним конкурентом

Про це йдеться в заяві штабу "Батьківщини".

"З першого дня цієї виборчої кампанії наш кандидат Юлія Тимошенко заявляла, що готова до прямих дебатів із Петром Порошенком. Така дискусія була б найчеснішим способом пояснити виборцям, чим відрізняються два лідери президентської гонки і чому варто чи не варто голосувати за одного з них. На жаль, Петро Порошенко обрав шлях масованої реклами і зрежисованих інтерв'ю на підконтрольному йому телеканалі. Жодного разу за всю кампанію він не погодився взяти участь у жодній телевізійній програмі, куди запрошували обох кандидатів", - заявили в штабі.

"Якщо кандидат у президенти такий боягуз, боїться прямої дискусії з опонентом - як він буде діяти на посаді президента, як відстоюватиме інтереси країни?" - йдеться в заяві.

"Сьогодні останній день перед першим туром президентських виборів, коли закон дозволяє проводити агітацію. Найрейтинговіше телевізійне шоу Савіка Шустера ще два тижні тому оголосило, що запрошує на останні ефіри перед виборами двох лідерів перегонів - Тимошенко і Порошенка, щоб країна почула чесну дискусію і змогла зробити усвідомлений вибір. Юлія Тимошенко дала згоду на участь у цій програмі. Петре Олексійовичу, наберіться сміливості і приходьте теж", - звернувся штаб Тимошенко.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram