ГоловнаПолітика

У Луганській області намагалися засипати рів на кордоні України та Росії

Невідомі під'їхали з боку РФ

У Луганській області намагалися засипати рів на кордоні України та Росії
Фото: www.segodnya.ua

Увечері 21 травня на кордоні України і Росії в Луганській області невідомі з боку РФ намагалися засипати оборонний рів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"Близько 19.30 прикордонний наряд, який виконував наказ з охорони державного кордону, поблизу пункту пропуску "Ізварине" (Луганська обл.), помітив автомобіль ГАЗель, який під'їхав до держкордону з боку Російської Федерації. З машини вийшло п'ятеро чоловіків, які почали засипати захисний рів, ймовірно, плануючи незаконно перетнути державний кордон України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, прикордонний наряд, з метою припинення незаконної діяльності, зробив кілька попереджувальних пострілів вгору. Порушники поспіхом сіли в автомобіль і зникли на території РФ.

Нагадаємо, до виборів президента 25 травня охорону кордону з Росією посилили вдесятеро. Всі пункти пропуску на кордоні з Росією перекривають бетонними блоками і протитанковими їжаками, кількість смуг руху зменшено до мінімуму. Під час інженерного облаштування українсько-російської ділянки кордону, за даними Держприкордонслужби, обладнано понад 200 блокпостів, 400 вогневих позицій, 70 км траншей і перешкод, блоковано майже 200 об'їзних доріг поза пунктами пропуску.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram