ГоловнаПолітика

ГПУ розслідує справу, в якій фігурує Гриценко, - Тягнибок

Раніше Гриценко зажадав відставки генпрокурора Махніцького

ГПУ розслідує справу, в якій фігурує Гриценко, - Тягнибок
Фото: Макс Левин

Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу, фігурантом якої є кандидат у президенти України Анатолій Гриценко.

Про це в ефірі "Свободи слова" сказав лідер ВО "Свобода", кандидат на посаду голови держави Олег Тягнибок, повідомляє УНН.

Зокрема йдеться про законність реалізації озброєння, коли Міністерством оборони України керував саме Анатолій Гриценко.

"У тому числі комплексів БУК М-1 і С-300, які невідомо куди зникли саме тоді, коли ви були міністром оборони. Також зникла 1000 одиниць ПЗРК "Стріла", "Стріла-2", "Стріла-М" і "Голка", що базувалися в Шостці", - сказав Тягнибок.

Сам Анатолій Гриценко, який також був у студії, відповів, що рішення про реалізацію зазначеного майна ухвалив тодішній президент України Віктор Ющенко, а він був проти цього.

Нагадаємо, 21 травня Анатолій Гриценко виступив за відставку в.о. генерального прокурора Олега Махніцького, який є ставлеником "Свободи".

За словами Гриценка, Махніцький не дає собі ради з обов'язками, оскільки поки сина Віктора Януковича Олександра, лідера руху "Український вибір" Віктора Медведчука, колишнього голову Адміністрації президента Андрія Клюєва й інших представників старої влади оголосили в розшук за кордоном, їхні офіси спокійно працюють на території України.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram