ГоловнаПолітика

Ахметов: ДНР - це пройдисвіти, які взяли Донбас у заручники

Бізнесмен прогнозує, що бойовиків скоро гнатимуть у шию

Ахметов: ДНР - це пройдисвіти, які взяли Донбас у заручники
Фото: www.ipnews.in.ua

Власник холдингу СКМ Рінат Ахметов вважає, що Донбасу не по дорозі з самопроголошеною Донецькою народною республікою. Про це йдеться у новій заяві бізнесмена, яку оприлюднили на сайті СКМ.

"Я переконаний, що ДНР обманює людей. Вони дурять народ Донбасу. Це - пройдисвіти, вони взяли в заручники весь Донбас і тероризують його. Хто вони? Що це за люди? Звідки взялися ці "генії"? Хто вони були вчора? Вони не створили жодного робочого місця. Це купка пройдисвітів, які тероризують Донбас... Я переконаний, що найближчим часом їх гнатимуть в шию", - заявив Ахметов.

"Якщо хтось із вас думає, що вони ведуть нас до успіху, це помилка. Це велика помилка. Вони ведуть до краху, до злиднів, до голоду та холоду. Своїми діями вони не захищають Донбас, вони знищують Донбас", - вважає він.

Ахметов подякував усім, хто взяв участь в акції "Голос Донбасу", і пообіцяв, що такі заходи триватимуть і надалі.

"Мені багато хто ставить питання - що далі? Боротися, боротися і ще раз - боротися. Я глибоко переконаний, що автоматами та кулеметами народ не нагодувати і ніколи не побудувати сильну країну з сильною економікою, з гідною роботою та гідною зарплатою", - заявив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram