>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Зоря" мітить на лігоєвропейске місце "Металурга"

У ФФУ сьогодні пройде нарада за участю босів донецького клубу

"Зоря" мітить на лігоєвропейске місце "Металурга"
Фото: yes-sport.ru

Луганська "Зоря" у минулому сезоні посіла 7-ме місце, відставши від донецького "Металурга" всього на одне очко. У підсумку, саме донецький клуб завоював право брати участь у Лізі Європи.

Однак у Луганську не сумують і розраховують вже цього сезону прорубати вікно в Європу. У всьому винна дискваліфікація "Металлурга": УЄФА відсторонив донеччан від єврокубків на один сезон через фінансові порушення. "Металург" оперативно подав апеляцію в CAS, але "Зоря" все ж сподівається зайняти місце донеччан у ЛЄ. Гендиректор "Зорі" Сергій Рафаїлов заявив, що ясність у цьому питанні настане 31-го травня.

"Думаю, в якійсь мірі ясність наступить сьогодні до вечора. А якщо говорити конкретно, то 31 травня, коли будуть видаватися Європейські атестати на участь у ЛЄ.

Федерація Футболу буде видавати їх 31 травня. Сьогодні ж у ФФУ відбудеться засідання із запрошенням керівництва "Металурга". Наскільки я володію інформацією, рішення щодо донецької команди було остаточним і апеляції не підлягає.

І ще: трансферні зміни в команді, звичайно, будуть, але спеціально під Лігу Європи, якщо ми туди потрапимо, запрошувати когось не станемо. Ми не хочемо спалахнути як сірник, а потім згаснути. І президенту, і мені, і головному тренеру хочеться, щоб команда грала краще, але мегатрансферів до Ліги Європи не буде.

30 червня закінчуються контракти у 4 -х футболістів. З 2-ма з них угоди продовжувати ми не будемо. Це Віталій Постранський та Лакі Ідахор. Є ще дві людини, з якими, судячи з усього, контракти ми продовжимо. З Микитою Каменюкою контракт буде продовжений однозначно, а з Желько Любеновичем ми перебуваємо на стадії переговорів", - цитує директора офіційний сайт "Зорі".

Зауважимо, що "Зоря" в "українській" історії в єврокубках ще не брала участь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram