ГоловнаПолітика

Духовенство, національні та культурні організації Буковини підтримали Тимошенко

На круглому столі в Чернівцях підписали меморандум порозуміння

Духовенство, національні та культурні організації Буковини на засіданні круглого столу національностей і конфесій в Чернівцях прийняли меморандум порозуміння, в якому зазначили, що два завдання - встановлення миру в країні і розвиток держави під силу державному діячеві "вищого ґатунку", яким є лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Учасники "круглого столу" вважають вибори одним з інструментів встановлення миру і злагоди в країні і просять у Господа мудрості для українців в їх виборі під час президентських виборів 25 травня. Вони закликають співвітчизників прийняти на виборах президента розсудливе рішення у виборі гідного керівника держави", - йдеться в повідомленні.

Фото: http://batkivshchyna.com.ua

"Господь відгукнеться на молитви про мир і злагоду. Він вже відповів, коли дав нам у руки інструмент врегулювання ситуації - вибори. Давайте підходити до нього обачно і холоднокровно, обдумано і відповідально. Від нас залежить - як ним скористатися. Обрати гідного керівника або знову сліпцями ходити за оманливим? Перезавантажити країну, суспільство і себе або замінити обличчя біля мікрофонів?", - йдеться в меморандумі взаєморозуміння.

На думку представників духовенства та еліти Буковини, перед новим президентом стоять дві надважливі й однаково складні задачі: "одна - це розбудова країни, інша - встановлення миру в Україні".

"Упевнені, що обидві вони під силу лише державнцій діячці найвищого ґатунку - Юлії Тимошенко", - зазначається в меморандумі порозуміння.

Фото: http://batkivshchyna.com.ua

Учасники Круглого столу закликали українців  бути толерантними, як на Буковині, де  мешкають кілька десятків національностей та об'єднатися  "заради миру, міжконфесійної та міжетнічної злагоди, процвітання держави та щастя кожного її громадянина".

"Закликаємо, молимо і заклинаємо українців у всіх "гарячих точках" країни: будьте як буковинці. Схаменіться і зупиніться. Поговоріть одне з одним і домовтеся", - зазначено у документі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram