>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"МанЮнайтед" підписав трирічний контракт з новим тренером

"Гітлер з Голландії" спробує знайти управу на Руні

"МанЮнайтед" підписав трирічний контракт з новим тренером
Фото: intermilano.ru

"Манчестер Юнайтед" офіційно оголосив про підписання контракту з голландським тренером Луї ван Галом. Контракт розрахований на три роки.

62 -річний ван Гал змінить на цій посаді Девіда Моєса, якого звільнили цієї весни. Виконувач обов'язків головного тренера Раян Гіггз увійде в новий штаб ван Гала в якості асистента головного тренера. Також допомагати ван Галлу в МЮ будуть його співвітчизники Франс Хук та Марсель Бут. Луї стане першим голландським тренером в історії "Дияволів". Зазначимо, що сер Алекс Фергюсон, який пішов на пенсію влітку 2013 року, очолював "Юнайтед" з 1986-го року.

"Ми придбали одного з найвидатніших тренерів сучасності. За свою тренерську кар'єру він домігся багато, і, ми сподіваємося, що він впише нові сторінки в історію "Манчестер Юнайтед", - заявив виконавчий директор "МЮ" Ед Вудворд.

Зараз ван Галл очолює збірну Голландії, але після ЧС-2014 його на цій посаді змінить Гус Хіддінк.

Луї ван Гал вважається чи не найбільш авторитарним тренером у сучасному футболі. Під його керівництвом голландський "Аякс" тричі вигравав чемпіонат Голландії та один раз Лігу чемпіонів. "Барса" під керівництвом Луї двічі вигравала Прімери. Однак через бунт гравців голландець змушений був покинути Каталонію. Зокрема, каталонські журналісти повідомляли, що ван Гал побив горщики з Рівалду, Джованні і Фігу. У "Барсі" тренера називали "гітлером". У 2009 -му році голландець очолив "Баварію". Під керівництвом ван Гала мюнхенці виграли Бундеслігу та Кубок Німеччини. У фіналі Ліги чемпіонів його підопічні поступилися "Інтеру" Жозе Моурінью. Однак у 2011-му році Луї змушений був залишити "Баварію". "Диктатор Луї" розсварився не тільки з футболістами, але і з самим Францом Бекенбауером.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram