ГоловнаПолітика

У Сєвєродонецьку терористи викрали у пожежників дві БРДМ

Озброєні люди приїхали в пожежну частину позашляховиком без номерів

У Сєвєродонецьку терористи викрали у пожежників дві БРДМ
фото из архива
Фото: EPA/UPG

У Луганській області озброєні люди викрали з пожежних частин Сєвєродонецька і Лисичанська дві броньовані розвідувально-дозорні машини радіохімічної розвідки.

"17 травня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся з заявою 42-річний начальник Державної пожежно-рятувальної частини і повідомив, що о 13:30 15 невідомих чоловіків у камуфляжній одязі, озброєних автоматичною зброєю, з території частини за допомогою жорсткого зчеплення з позашляховиком чорного кольору без номерних знаків захопили броньовану розвідувально-дозорну машину радіохімічної розвідки, яка була в неробочому стані (без палива і акумуляторної батареї)", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Луганській області.

Цей факт зареєстровано, вживають заходів щодо розшуку машини та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального злочину.

Аналогічне повідомлення надійшло в Лисичанський міськвідділ міліції від в.о. начальника Державної пожежно-рятувальної частини. За його словами, о 16:45 четверо невідомих чоловіків у камуфляжному одязі, озброєні автоматичною зброєю, з території частини захопили БРДМ. Цей факт також зареєстровано і щодо нього проводять оперативно-розшукову діяльність.

Крім того, в Артемівському районі на блокпості сепаратистів на виїзді з смт Ювілейного, 50 озброєних осіб в камуфляжному одязі зупинили вантажний автомобіль Volvo з причепом і захопили два незареєстровані автомобілі Toyota RAV4 і Toyota Land Cruiser.

Нагадаємо, терористи вночі обстріляли трансформаторну підстанцію "Алмазна" під Стахановим у Луганській області, сталася пожежа. Працівники електростанції мусили повністю припинити електропостачання, щоб не допустити поширення вогню. Внаслідок знеструмлення повністю зупинилася робота Стаханівського заводу феросплавів (6 печей).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram