ГоловнаСуспільствоПодії

Ярош: потрібно повертати Крим

Лідер "Правого сектору" пообіцяв призначати на високі посади майданівців, якщо він стане президентом

Ярош: потрібно повертати Крим
Дмитрий Ярош
Фото: www.radiosvoboda.org

Лідер "Правого сектору", кандидат у президенти України Дмитро Ярош заявив, що Крим необхідно повернути у склад України.

На дебатах кандидатів у президенти на Першому національному Ярош, зокрема, розповів, як, на його думку, потрібно повертати Крим - "розгорнути партизанську війну, використовувати кримськотатарський фактор. Крим був і є українським".

Окрім того, він пообіцяв призначати на високі посади майданівців, якщо стане президентом. "Якщо я стану президентом, зрозуміло, що я не буду президентом "Правого сектору". Але я командний гравець, і я все зроблю для того, щоб мої побратими, які пройшли Майдан, теж зайняли певні посади", - заявив він.

За словами Яроша, ідея децентралізації влади злочинна, але, на його думку, можна провести децентралізацію бюджетів так, аби більше грошей залишалося в регіонах.

"Федералізацію допустити не можна, тому що вона призведе до знищення України як держави", - наголосив лідер "Правого сектору".

Ярош також прокоментував проведення АТО: "Замість проводити фронтальні атаки потрібно вистрілювати тих, хто очолює сепартистів на Сході", - сказав керівник "Правого сектору".

Він також сказав, що, за його "агентурними даними", введення військ РФ на схід України "абсолютно реальне".

"І тоді Україні доведеться спиратися на партизанські загони - уже сформований батальйон "Донбас" і "Донбас-1", 2 і 3" які ще формуються", - зазначив він, додавши, що у склад "Донбасу" входять бійці "Правого сектору".

Нагадаємо, перший тур виборів п'ятого президента України призначено на 25 травня. У виборах візьме участь 21 кандидат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram