ГоловнаПолітика

Третій круглий стіл національної єдності відбудеться у Черкасах, - Кравчук

Колишній президент висловив задоволення результатами проведення круглого столу у Харкові

 Третій круглий стіл національної єдності відбудеться у Черкасах, - Кравчук
Леонид Кравчук
Фото: Стоп-кадр 1tv.com.ua/uk/live

Третє засідання Всеукраїнського круглого столу національної єдності відбудеться у середу, 21 травня, у Черкасах. Про це по завершенні засідання круглого столу у Харкові сказав журналістам його модератор, перший президент України Леонід Кравчук, повідомляє УНИАН.

Він висловив задоволення результатами проведення круглого столу у Харкові, відзначивши його відкритість та присутність представників опозиції і східних регіонів.

"Задоволений. Ми вдосконалюємо роботу. Цей круглий стіл більш відкритий, більш дискусійний. Були представники від опозиції, від регіонів, від Луганської області, зокрема", - сказав Кравчук.

Екс-президент зазначив, що у Харкові була озвучена велика кількість дискусійних питань, і "все це буде оцінено, взято в обробку документів".

Кравчук також зазначив, що під час харківського "круглого столу" учасники переговорів звернули увагу на два документи, підготовлені за результатами київського "круглого столу": проект змін до Конституції та закони про децентралізацію влади. Перший президент також відзначив позитивний момент у тому, що за результатами харківського "круглого столу" прийнятий до уваги меморандум миру та злагоди, який запропонувала Партія регіонів та зачитав депутат і бізнесмен Вадим Новинський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram