ГоловнаПолітика

Міліцію Донецька очолив начальник часів Януковича

Мер Лук'янченко пообіцяв працювати з міліцією "як одне ціле"

Міліцію Донецька очолив начальник часів Януковича
Фото: http://mvs.gov.ua

Міліцію Донецька очолив генерал-майор Юрій Седньов, який вже очолював відомство з 2011 по 2013 рр. Дотепер він керував Миколаївським обласним управлінням міліції.

Екс-керівник ГУ МВС України в Донецькій області Костянтин Пожидаєв представив його особовому складу, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Донецькій області.

"Цієї непростої пори очолити Донецьке міське управління міліції - це велика відповідальність", - зазначив Пожидаєв.

На представленні був донецький міський голова Олександр Лук’янченко, який повідомив, що міська рада буде працювати з донецьким гарнізоном міліції як одне ціле, щоб захистити громадян і забезпечити порядок на вулицях міста.

Зазначимо, Пожидаєв подав у відставку 12 квітня.

Довідка. Народився 17 квітня 1969 року в Донецьку. 1997 року Юрій Седньов закінчив Донецький національний університет, а 2007 року - Донецький юридичний інститут ЛДУВС. Службу в органах внутрішніх справ розпочав 1996 року.

Свого часу Юрій Седньов обіймав посади оперуповноваженого відділу карного розшуку, заступника начальника відділу карного розшуку, начальника міліції громадської безпеки, першого заступника начальника - начальника кримінальної міліції Куйбишевського райвідділу Донецького ГУ. З 2006 року Юрій Седньов працював заступником начальника управління - начальником міліції громадської безпеки, а з 2008 року - першим заступником начальника - начальником кримінальної міліції Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області. Наказом МВС України №1074 від 30 вересня 2011 року Юрія Седньова призначили на посаду начальника Донецького міського управління ГУМВС України в Донецькій області.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram