ГоловнаПолітика

Єфремов припустив, що у Путіна болить голова через Україну

Регіонал визнав, що люди на Сході починають його ненавидіти

Єфремов припустив, що у Путіна болить голова через Україну
Фото: Макс Левин

Терористів на Сході підтримують десятки тисяч людей. Таке спостереження сьогодні під час виступу на Першому всеукраїнському круглому столі національної єдності у Верховній Раді висловив голова фракції ПР у парламенті Олександр Єфремов.

"Тих, хто зараз взяв до рук автомати, підтримують десятки тисяч людей, - заявив Єфремов. - Що необхідно зробити? Влада повинна їм дати гарантії, що вони не почуватимуться сторонніми елементами, а будуть громадянами, яких поважають".

Єфремов зазначив, що людей на Сході цікавить в першу чергу безпека: "Окрім безпеки, хвилюють питання історичної правди. Коли вона спотворюється тільки в один бік - це викликає обурення у людей".

Також Єфремов повідомив, що жителі Сходу, з якими він спілкується, "не вважають київську владу легітимною" і "вже починають нас ненавидіти за те, що ми з цією владою співпрацюємо". За його словами, люди вже не хочуть дивитися телевізор: "На Сході люди ставлять питання: у нас що, влада робить все можливе для того, щоб ці території викинути зі складу країни? Щодня з центру йдуть такі заяви, що люди телевізор не хочуть включати".

Єфремов закликав припинити військові дії на Сході (очевидно, йдеться про антитерористичну операцію - прим. ред.) і сказав, що за Україну переживає не тільки українська влада. "Думаю, що сьогодні і у Путіна головний біль - що робити зі Сходом України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram