ГоловнаПолітика

Янукович-молодший вийшов з Партії регіонів

Нардеп не витримав "виття шакалів"

Янукович-молодший вийшов з Партії регіонів
Фото: http://partyofregions.ua/

Народний депутат Віктор Янукович-молодший, син колишнього президента, вийшов з Партії регіонів.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ви всі свідки, дорогі друзі, скільки брехні і фальші обрушилося на наші вуха і голови з усіх боків. Скільки згубних кроків і заяв зроблено! Я від цієї брехні втомився. І прийняв єдино вірне рішення - покинути партію і фракцію Партії регіонів", - написав син екс-президента.

Щоб припинити спекуляції, нардеп вирішив обґрунтувати своє рішення.

"По-перше, відбулося переродження партії (або виродження, якщо буде завгодно). ПР, колись рідна партія, якій я віддав понад десять років, пережив з нею багато злетів і падінь, деградувала і стала слухняним інструментом в руках катів свого народу", - вважає Янукович.

''По-друге. Якщо багато моїх однопартійців пішли на компроміс із совістю заради збереження мандатів і якихось благ, то моя совість і моя честь не дозволяють мені затримуватися в лавах такої партії. Я не хочу і не буду співучасником геноциду власного народу та інших злочинних дій, які мовчазно підтримують залишки партії!", - додав він.

Водночас, за словами Януковича-молодшого, "залишилися ще в ПР люди, які заслуговують глибокої поваги, просто їх голосів не чути за загальним виттям шакалів". "В тренді, як кажуть, інша думка", - додав він.

Нагадаємо, 29 березня Партія регіонів виключила зі своїх лав Віктора Януковича-старшого, колишнього президента України, а також деяких його соратників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram