ГоловнаПолітика

Тимошенко відправилася до Донецька, щоб довести єдність українців

Кандидат у президенти обіцяє дати гідну відповідь Кремлю

Тимошенко відправилася до Донецька, щоб довести єдність українців
Фото: www.tymoshenko.ua

Лідер партії "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко вирушила до Донецька, щоб довести, що ні шахтарі, ні металурги не підтримують фальшиві референдуми.

Про це сама Юлія Тимошенко заявила перед вильотом, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ні у кого немає сумнівів, що референдум, який нібито був проведений у Луганській та Донецькій області - це звичайна фальшивка. Фальшивка, яка підроблена Путіним, Кремлем, і ще в останній день до цього приєднався пан Фірташ, який на тлі референдуму оголосив про федералізацію нашої країни. Фірташ, який підтримує окремих кандидатів у президенти", - зазначила Юлія Тимошенко.

"Зараз я вилітаю до Донецька виключно для того, щоб ще раз донести до країни, що ні шахтарі, ні металурги, з якими я буду зустрічатися, не підтримували ніякого референдуму. Що вони за єдність, за цілісність нашої крини і вони за мир, що найголовніше", - повідомила лідер "Батьківщини".

"Я хочу зараз твердо сказати, що поки всі українці єдині - на Сході, на Заході, на Півдні та в Центрі - ніякі референдуми нам не загрожують. Ми зможемо відстояти свою країну і зможемо дати гідну відповідь Кремлю. Я вірю в наш народ і вірю, що ми впораємося з усіма викликами. Мир у нашій країні буде відновлений", - переконана Юлія Тимошенко.

Нагадаємо , раніше організатори так званих референдумів у Луганській та Донецькій областях розповіли, що за державну самостійність самопроголошеної Луганської народної республіки проголосували 94-98 % виборців, а у Донецькій області цей показник досяг майже 90 %.

 Кремль блискавично визнав псевдореферендум.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram