ГоловнаСвіт

Путін нагородив Аксьонова, Константинова та Чалого орденами

За видатні заслуги, пов'язані зі зміцненням російської державності

Путін нагородив Аксьонова, Константинова та Чалого орденами
Фото: EPA/UPG

Президент Россії Володимир Путін нагородив виконуючого обов'язки глави Республіки Крим - голови Ради міністрів РК Сергія Аксьонова, голову Державної ради РК Володимира Константинова та керівника Агентства стратегічного розвитку міста Севастополя Олексія Чалого орденами "За заслуги перед Вітчизною" I ступеня.

Про це сьогодні повідомили у прес-службі Ради Міністрів Республіки Крим.

Орденом "За заслуги перед Вітчизною" нагороджуються громадяни за особливо видатні заслуги, пов'язані зі зміцненням російської державності, соціально-економічним розвитком країни, науково-дослідною діяльністю, розвитком культури та мистецтва, видатними спортивними досягненнями, зміцненням миру, дружби і співпраці між народами, за значний внесок у зміцнення обороноздатності країни.

Нагадаємо, 16 березня у Криму пройшов референдум про статус автономії, на якому понад 96 % громадян нібито висловилися за входження Криму до складу Росії. А 18 березня Путін та невизнана кримська влада підписали договір про входження Криму до складу Росії.

5 травня президент РФ Володимир Путін підписав указ про нагородження орденами та медалями великої групи співробітників російських ЗМІ.

Державні нагороди вони отримають "за об'єктивність під час висвітлення подій у Криму"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram