ГоловнаПолітика

Тимошенко: ми молимося, щоб ніколи наш народ не переживав війну

Лідер "Батьківщини" сподівається, що сьогодні війна і агресія не стануть реальністю

Тимошенко: ми молимося, щоб ніколи наш народ не переживав війну
Фото: EPA/UPG

Кандидат в президенти Юлія Тимошенко подякувала ветеранам Другої світової війни, які захистили нашу батьківщину і не допустили фашизму.

Про це Тимошенко заявила під час урочистих заходів до Дня Перемоги у Білій Церкві Київської області, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогодні Ви є взірцем для нас як треба мужньо захищати нашу територію, нашу державу, як не відступати і як бути сильними. Я прошу ветеранів, передайте нам сьогодні Ваша мужність, Вашу стійкість і досвід боротьби за Україну", - звернулася до ветеранів кандидат в президенти.

За її словами, сьогодні, коли дуже важко країні, коли відбуваються події на Сході і Заході, несумісні з мирним поглядом на життя, а в XXI столітті гинуть нові герої, "ми молимося за те, щоб більше ніколи ні наш народ, ані інший народ світу не переживали війну".

"Як можна після таких втрат, після такого горя, після такої розрухи, яку мав світ після Другої світової війни, як можна сьогодні знову зазіхати на чужі кордони, на чужі території? Як можна сьогодні знову розпалювати ворожнечу? Як можна сьогодні знову піднімати проти дружнього братнього народу зброю? Як можна?" - підкреслила Юлія Тимошенко.

Вона також висловила сподівання, що сьогодні "війна і агресія не стануть реальністю".

"Я вірю, що сьогодні наші вже нові герої і патріоти захистять кордону України, повернуть мир і спокій на нашу землю, приберуть озброєних людей з наших вулиць. Ми заслуговуємо миру як народ, як нація", - сказала лідер "Батьківщини".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram