ГоловнаПолітика

Парубій: АТО продовжать, навіть якщо сепаратисти відкладуть "референдум"

Зараз відбувається перегрупування військ

Парубій: АТО продовжать, навіть якщо сепаратисти відкладуть "референдум"
Фото: www.dyvys.in

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій повідомив, що антитерористична операція на сході країни триватиме, незалежно від рішення сепаратистів щодо так званого референдуму 11 травня.

"Антитерористична операція триватиме незалежно від рішення тих чи інших диверсійних або терористичних груп, які є в Донецькій області", - сказав Парубій, відповідаючи на запитання про дії силовиків у разі відмови представників ДНР від проведення так званого референдуму, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що ідея проведення такого плебісциту на сході України є "політичною аферою і авантюрою", яка не має жодної перспективи.

Парубій також проінформував, що зараз відбувається перегрупування військ, і є всі підстави вважати, що операція завершиться успішно.

Нагадаємо, 7 травня після переговорів із головою ОБСЄ Дідьє Буркгальтером Путін закликав сепаратистів на сході України відкласти референдум, запланований на 11 травня, "щоб створити необхідні умови для діалогу". У відповідь сепаратисти Донецької та Луганської областей повідомили, що в четвер пройдуть "народні ради", під час яких обговорюватимуть пропозицію відкласти референдум.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram