ГоловнаПолітика

Путін провів нараду із силовиками щодо ситуації в Україні

Темою обговорення стали результати переговорів з ОБСЄ

Путін провів нараду із силовиками щодо ситуації в Україні

Президент Росії Володимир Путін провів увечері в середу оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки РФ, присвячену ситуації в Україні.

"Обговорювалися поточні питання міжнародної політики, відбувся докладний обмін думками щодо ситуації в Україні, зокрема в контексті переговорів Володимира Путіна з президентом Швейцарії, діючим головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) Дідьє Буркгальтером, які відбулися того самого дня", - повідомляє прес-служба Кремля.

У нараді взяли участь прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, голова адміністрації Кремля Сергій Іванов, спікери обох палат парламенту Валентина Матвієнко та Сергій Наришкін, секретар Ради безпеки Микола Патрушев і його заступник Рашид Нургалієв, міністри оборони Сергій Шойгу, закордонних справ Сергій Лавров і внутрішніх справ Володимир Колокольцев, директори ФСБ Олександр Бортніков і СВР Михайло Фрадков, а також постійний член РБ Борис Гризлов.

Нагадаємо, 7 травня президент Росії Володимир Путін закликав сепаратистів на сході України відкласти референдум,запланований на 11 травня, на пізніший термін, а також визнав вибори президента України 25 травня. Крім того, він заявив, що російські війська відведені від кордону з Україною.

Сепаратисти Донецької та Луганської областей повідомили, що в четвер у регіонах пройдуть "народні ради", на яких обговорюватимуть пропозицію перенести референдум.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram