ГоловнаПолітика

"Народний губернатор" Луганщини розпорядився організувати референдум 11 травня

Болотов розпорядився затвердити форму бюлетеня та організувати роботу виборчих дільниць

"Народний губернатор" Луганщини розпорядився організувати референдум 11 травня
Фото: EPA/UPG

Народний губернатор Луганщини Валерій Болотов розпорядився затвердити форму бюлетеня для референдуму та організувати роботу виборчих дільниць.

Про це йдеться у його розпорядженні, яке в будівлі Луганської ОДА зачитав голова ЦВК Луганської області Олександр Малихін, повідомляє "Полеміка".

"На підставі наказу №6 губернатора Луганської області від 05.05.2014 р.: 1. Призначити заступників і голів складу ЦВК. 2. Затвердити єдиний кошторис окружних виборчих комісій. 3. Створити контрольну комісію з підготовки до виборів бюлетенів. 4. Забезпечити підготовку передачі бюлетенів до окружних виборчих комісій в день виборів. 5. Затвердити форму, колір і текст бюлетеня народного референдуму. 6. Затвердити форму протоколів територіальних виборних комісій про результати голосування. 7. Уточнити порядок показу телекомпаніями Луганщини інформації про референдум", - сказано в розпорядженні.

Нагадаємо, луганські сепаратисти мають намір провести 11 травня "референдум". У бюлетень передбачається внести одне питання: "Чи підтримуєте ви Акт про державну самостійність Луганській народної республіки?". Аналогічний "референдум" планують провести і донецькі сепаратисти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram