ГоловнаПолітика

Аваков оцінює втрати терористів у 30 осіб

Серед терористів є кримчани, росіяни і чеченці

Аваков оцінює втрати терористів у 30 осіб
Фото: EPA/UPG

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що в результаті бою 5 травня в Слов'янську загинули понад 30 терористів.

"Наші втрати 4 бійці й 20 поранених. За нашою оцінкою, у терористів втрати за 30 осіб. Поранених десятки.... Дуже багато кримчан, зустрічаються і росіяни. Сьогодні були і чеченці. Вертоліт здійснив аварійне приземлення - льотчиків врятували", - написав міністр у своєму Фейсбуці.

Нагадаємо, бій між силовиками і сепаратистами в понеділок пройшов на околиці Слов'янська. Силовикам протистояли близько 800 осіб. Вдень у понеділок МВС повідомляло про загибель у боях 4 силовиків і поранення ще 30. Окрім того, під час обстрілу мікроавтобуса, який вивозив поранених, загинув один співробітник спецпідрозділу МВС.

При этом пресс-служба Донецкой обладминистрации привела данные из коммунальных больниц Славянска по состоянию на 18.00 понедельника. Согласно им, в Славянске один человек погиб, еще 15 получили огнестрельные ранения. Стоит отметить, что медицинское обслуживание в ходе АТО также осуществляют соответствующие подразделения силовых структур.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram