ГоловнаПолітика

У Слов'янську АТО: стрілянина, є загиблий і поранені

Операція йде за планом

Сьогодні о 4:30 ранку розпочалася активна фаза АТО поблизу Слов'янська і Краматорська. Про це у своєму фейсбуці написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Підрозділи МВС та Нацгвардія наразі взяли під контроль 9 блокпостів терористів у міській межі Слов'янська. Місто узяли в щільне кільце. Проти українських спецпідрозділів терористи відкрили вогонь із застосуванням важкого озброєння. У тому числі гранатометів і ПЗРК. Є загиблий пілот і поранені. Триває справжній бій з професійними найманцями. Терористи не гребують вести вогонь, ховаючись за мирними жителями Слов'янська, з житлових багатоквартирних будинків - знають про наказ підрозділам АТО не відкривати у відповідь вогонь із загрозою житловим об'єктам", - написав Аваков.

Аваков пише, що операція йде за планом.

"Прошу жителів Слов'янська і Крамоторська не виходити на вулиці і бути обережними біля вікон. Ми, разом з міністром оборони і командувачем Нацгвардії тут. Залізничне сполучення в зоні АТО перекриють у найближчу годину. Рух дорогами в районі Слов'янська обмежено до мінімуму. Прошу всіх на час АТО утриматися від поїздок. Працюємо. Дякую всім бійцям і офіцерам з честю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram