ГоловнаПолітика

Штепа більше не мер міста, навіть "для підпису"

Мер написала заяву про складення повноважень

Штепа більше не мер міста, навіть "для підпису"
Фото: news.rambler.ru

Сьогодні у Слов'янську відбулася позачергова сесія міськради, на якій депутати розглянули заяву міського голови Нелі Штепи про складання із себе повноважень.

Журналістів до зали не пустили, тому інформацію з приводу прийнятих рішень удалося отримати від декількох присутніх на сесії депутатів, повідомляє видання Slavgorod.

"Усього на сесії були 42 депутати, які взяли до відома заяву від міського голови Штепи про відмову від повноважень. Тому Штепа сьогодні офіційно перестала бути мером Слов'янська. Про те, щоб колишня градоначальниця залишила будівлю виконкому, мова не йшла. Право підпису було делеговано заступникові міського голови Олегу Титяніну", - повідомляє видання.

Були розглянуті питання про укладення договору про передачу в користування частини приміщень у будівлі виконкому для потреб самооборони Слов'янська. Також депутати затвердили координаційну рада міста, яку очолив перший секретар КПУ Анатолій Хмільовий.

Варто нагадати, що в понеділок, 28 квітня, на сесії міської ради Слов'янська депутати прийняли рішення зберегти за Нелею Штепою посаду мера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram