ГоловнаПолітика

Мерію в Костянтинівці оточують барикадами

Міліція перейшла на бік загарбників

Люди, які захопили мерію Костянтинівки, почали будівництво барикад із шин і піску.

При цьому загарбники не висувають жодних вимог. За їхніми словами, вони почали підготовку до референдуму, призначеного на 11 травня, пише konstantinovka.in.ua.

Озброєні люди, які захопили міське відділення міліції в місті Костянтинівка Донецької області, стверджують, що правоохоронні органи - на їхньому боці, повідомляє korrespondent.net.

"Правоохоронні органи з народом, відповідно, наші зусилля - вони єдині", - повідомив новоспечений "комендант" Костянтинівки, який просить називати його "Миротворець".

Він додав, що з боку збройних сепаратистів є повне сприяння правоохоронним органам.

На запитання про те, чи будуть пускати співробітників на робочі місця, "Миротворець" відповів: "Ми виробляємо схему співробітництва та роботи".

За його словами, зараз людей не пускають. "Передусім ми не хочемо саботажу", - додав він.

"Комендант" також уточнив, що люди, які зайняли будівлю міськвідділення, є "народним ополченням Донбасу, серед яких - люди, які пройшли гарячі точки, десантники і мешканці міста".

МВС у Донецькій області повідомляє, що Костянтинівське міськвідділення працює в штатному режимі. Кілька людей з групи перебувають у кабінеті начальника місцевої міліції, де ведуть переговори, решта покинули будівлю.

Як повідомляли, сьогодні озброєні люди в камуфляжі захопили будівлю виконавчого комітету міста Костянтинівка Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram