ГоловнаПолітика

У Луганській області викрали організатора спецбатальйону МВС

Міліція відмовляється втручатися в події

У Луганській області викрали організатора спецбатальйону МВС
Тимур Юлдашев
Фото: obzor.lg.ua

У місті Щастя Луганської області невідомі викрали організатора спецбатальйону МВС з боротьби з сепаратизмом Тимура Юлдашева.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на самооборону Луганська.

"Сьогодні в місто Щастя вирушили близько 20 осіб, які повинні були там пройти навчання в школі міліції й далі увійти в спецбатальйон МВС з боротьби з сепаратизмом. Коли вони приїхали до школи міліції, їх оточив натовп і не пустив всередину. Далі, за вказівкою організатора - Тимура Юлдашева - вони вирішили повертатися і пішли в місто на автостанцію. Там їх знову оточила юрба і почалося побиття. Викрали кілька людей, серед них точно Юлдашев, хто ще - ми наразі не знаємо", - повідомили в самообороні.

За даними активістів, міліція відмовляється втручатися в події, в тому числі не зреагувала на виклики по телефону і на пряме звернення до правоохоронців на блокпосту.

У самообороні підозрюють, що викрадених людей можуть доставити в захоплену будівлю управління Служби безпеки України в Луганську.

Нагадаємо, в середині квітня МВС приступило до створення корпусу спецпідрозділів, заснованих на цивільних формуваннях, для забезпечення громадського порядку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram