ГоловнаПолітика

Будівлю Київради офіційно закрили на ремонт

Будівля буде готова до початку проведення виборів 25 травня

Будівлю Київради офіційно закрили на ремонт
Фото: Макс Левин

Київська міська державна адміністрація офіційно закрила будівлю Київської міської ради, розташованої на вулиці Хрещатик, 36, для проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Про це повідомив радник голови Київміськадміністрації Володимира Бондаренка Ярослав Кучер.

"Ми офіційно закрили будівлю для проведення ремонтних робіт, зараз там ще знаходяться деякі люди (близько 100 чоловік), і ми ведемо з ними переговори щодо звільнення будівлі. Зокрема пропонуємо їм альтернативні варіанти розміщення, і люди йдуть на контакт. Ми, наприклад, пропонуємо їм квитки, щоб вони могли повернутися додому", - повідомив Кучер.

Разом з тим, за словами прес-секретаря голови КМДА Бондаренка Юлії Торговець, у разі, якщо людина залишила будівлю КМДА, повернутися туди вона вже не зможе.

Крім того, зараз на будівлі мерії вивішений банер з написом: "Шановні кияни та гості столиці! Будівлю Київської міської ради закрито на час проведення ремонтних робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності".

За словами Кучера, до початку проведення виборів 25 травня будівля буде готова для того, щоб співробітники Київміськадміністрації змогли повернутися на свої робочі місця.

Нагадаємо, позачергові вибори президента України, мера Києва та депутатів Київської міськради відбудуться 25 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram