ГоловнаПолітика

У Слов'янську жінці вистрілили в груди в її будинку

"Народний мер" заявив про активізацію криміналітету

У Слов'янську жінці вистрілили в груди в її будинку

У Слов'янську вночі 24 квітня в травматологічне відділення автомобілем швидкої допомоги доправили 35-річну жінку з вогнепальним пораненням в грудну клітку.

За попередньою інформацією, постраждала отримала поранення у власному будинку по вул. Володарського. Опісля її доправили в лікарню міста Донецька, повідомляє slavgorod.com.ua.

Як повідомив головний лікар міської лікарні Слов'янська Володимир Степанов, жінка отримала наскрізне поранення в грудну клітку. Куля пробила молочну залозу і застрягла у верхній щелепі. Жінку доправили в Донецьк, де її прооперують хірурги, які спеціалізуються на щелепно-лицьових операціях.

На прес-конференції 23 квітня "народний мер" Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив, що в Слов'янську орудує озброєне угруповання із шести осіб, тероризуючи і грабуючи місцевих жителів.

"Знайдемо, впіймаємо, не питання, просто зараз трохи інші завдання стоять. Якщо зустрінемо десь, просто розстріляємо", - заявив він.

Нагадаємо, в ніч проти 20 квітня в центрі Слов'янська двох молодих людей обстріляли з автоматичної зброї. Їм назустріч трапилася група людей зі зброєю, які гукнули: "Стій, хто йде? Ідіть сюди". Молоді люди вирішили не зупинятися, і тоді невідомі відкрили по них вогонь.

Міськвідділення міліції Слов'янська з усією тамтешньою зброєю було захоплене 12 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram