ГоловнаПолітика

Аваков: нападом на військову частину в Артемівську керував російський військовий

Росіянин з великою бородою засвітився на багатьох фото у Слов'янську

Нападом невідомих озброєних осіб на військову частину в Артемівську (Донецька область), в якій знаходяться склади зі зброєю, керував російський військовослужбовець.

"Вночі стався напад на військову частину, з метою заволодіти зброєю. Напад скоїла група близько 70 осіб на чолі з російським військовим (засвіченим на багатьох фото в Слов'янську - з великою бородою)", - написав він у "Фейсбуці".

"Військові відбили напад. Поранено одного солдата. Дані про постраждалих з нападаючої сторони уточнюються", - додав Аваков.

Судячи з усього, мова йде про бійця російських диверсійних військ, який у 2008 році був помічений в Грузії.

Фото: d3.ru

Нагадаємо, в Міноборони України повідомили, що в ніч на четвер група невідомих (близько 100 чоловік) здійснила напад на військову частину в Артемівську. Нападники вели вогонь з автоматичної зброї, гранатометів та активно застосовували ручні осколкові гранати.

Кругову оборону по периметру військової частини здійснював особовий склад військової частини, а також резервна бойова група негайного реагування.

Під час відбиття нападу отримав поранення військовослужбовець військової служби за контрактом Збройних сил України, загрози життю немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram