ГоловнаПолітика

Голова ЦВК: вибори президента переносити не можна

Михайло Охендовський вважає, що вибори зараз найдужче потрібні Україні

Голова ЦВК: вибори президента переносити не можна
Фото: obozrevatel.com

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський вважає, що позачергові вибори президента України не можна переносити в жодному разі.

Про це він сказав 22 квітня під час навчального семінару-наради з головами та секретарями окружних виборчих комісій з питань організації підготовки та проведення виборів президента.

Охендовський зазначив, що ці вибори мають достатньо ворогів.

"Щодня ми з вами чуємо твердження окремих політиків і так званих "експертів", що вибори не відбудуться, що їх необхідно скасувати, відкласти або перенести до кращих часів. У засобах масової інформації повідомляють про події, які ставлять під сумнів можливість підготовки та проведення виборів в окремих регіонах нашої держави", - наводить прес-служба ЦВК слова Охендовського.

"Але прихильників проведення виборів, людей, які розуміють, що вони є єдиним засобом утвердження в нашій державі правопорядку на визначених Конституцією України засадах, відновлення її авторитету на міжнародній арені, незрівнянно більше і в Україні, і в усьому світі", - наголосив голова ЦВК і додав, що позачергові вибори президента зараз найдужче потрібні всьому українському народові.

Нагадаємо, раніше кілька експертів і політиків виступили за перенесення виборів президента, оскільки на деяких дільницях Донецької і Луганської області вони можуть не відбутися через напружену ситуацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram