ГоловнаПолітика

МВС: до вбивства депутата з Горлівки причетні сепаратисти

Депутата перед смертю жорстоко катували

МВС: до вбивства депутата з Горлівки причетні сепаратисти
Фото: www.06242.com.ua

За даними слідства, сепаратисти, які захопили будівлю Служби безпеки в Слов'янську, причетні до вбивства депутата Горлівської міськради Володимира Рибака. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Сьогодні було упізнано тіло одного з двох загиблих, виявлених у річці Торець біля смт Райгородок Донецької області. Ним виявився депутат Горлівської міськради від партії "Батьківщина" Володимир Рибак", - йдеться в повідомленні на сайті МВС.

"Причина смерті обох загиблих - комбінована травма тіла внаслідок тортур, з подальшим утопленням ще живих потерпілих, які були непритомними", - додали в міліції.

Як повідомляли, 19 квітня 2014 року тіла двох чоловіків зі слідами тортур знайшли в Слов'янському районі.

Водночас журналіст Юрій Бутусов з посиланням на джерело в МВС повідомив, що двох викрадених жорстоко катували.

"Катували жахливо. Краще цих фото нікому не бачити. Це робили не люди, а звірі. Палили вогнем, різали ножами... Експерти свідчать - суто кавказький почерк. Кавказ у Донецькій області. Є два свідки, які бачили, як катували цих людей в будівлі, яку контролюють "зелені чоловічки", що саме вони охороняли кімнату тортур", - написав Бутусов у своєму Facebook.

Нагадаємо, 17 квітня повідомляли, що в Горлівці Донецької області викрали депутата міськради Володимира Рибака.

Викрадений депутат представляв у Горлівській міськраді партію "Батьківщина". Рибак зірвав прапор так званої "Донецької республіки" з будівлі Горлівської міськради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram