ГоловнаПолітика

"Народний мер" Слов'янська оголосив у місті комендантську годину

Комендантську годину запроваджено з 20 квітня у зв'язку з нічною стріляниною на околиці міста

"Народний мер" Слов'янська оголосив у місті комендантську годину
Вячеслав Пономарев
Фото: http://joinfo.ua/

У Слов'янську Донецької області самопроголошений "народний мер" і голова ополчення Слов'янська Донецької області В'ячеслав Пономарьов оголосив про введення в місті комендантської години з 24:00 до 6:00.

Про це повідомляють місцеві журналісти, які працюють у слов'янських ЗМІ, інформує УНІАН.

За їхніми словами, комендантська година запроваджена з 20 квітня у зв'язку з нічною (з 19 на 20 квітня) стріляниною на околиці Слов'янська.

Раніше повідомляли, що "народний мер" і лідер сепаратистів Слов'янська Донецької області В'ячеслав Пономарьов звернувся до керівництва Росії з проханням ввести в регіон війська "для захисту від Національної гвардії і "Правого сектору".

Нагадаємо, в ніч на Великдень на в'їзді у Слов'янськ невідомі розстріляли на блокпосту прихильників Донецької народної республіки, ті відкрили вогонь у відповідь. У підсумку з боку активістів убиті три людини (два місцевих жителі, 1957 і 1972 р.н., особу третього встановлюють) і три людини поранені.

Російські ЗМІ пишуть, що на блокпост напав "Правий сектор", МЗС РФ поспішило взяти на озброєння цю версію. На доказ наводять виявлені в машинах нападників зброю, карти аерофотозйомки, символіку "Правого сектору", візитки лідера ПС Дмитра Яроша. При цьому на фото та відео з місця подій видно, що машини повністю згоріли, і залишається не зрозуміло, як карти і символіка вціліли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram