ГоловнаПолітика

МВС: завтра в Донецьку на мітингу радикали можуть застосувати зброю

17 квітня в місті заплановано проведення кількох мітингів групами донеччан з полярними поглядами

МВС: завтра в Донецьку на мітингу радикали можуть застосувати зброю
Фото: предоставлено Денисом Казанским

Міліція закликала мешканців Донецька не брати участі 17 квітня в акціях протесту у зв'язку з загрозою застосування радикалами автоматичної зброї.

Про це повідомляється на офіційному сайті МВС у Донецькій області.

Як наголошується, на 17 квітня в Донецьку заплановано проведення кількох мітингів групами донеччан з полярними поглядами.

"Враховуючи ситуацію в місті й області і в зв'язку з тим, що зараз на руках у населення є зброя та вибухонебезпечні речовини, які можуть бути застосовані, настійно закликаємо організаторів акцій відмовитися від проведення різних масових заходів, щоб не наражати на небезпеку життя людей. Переконливо просимо громадян з метою особистої безпеки не брати участі в анонсованих акціях. Міліція має інформацію, що радикально налаштовані громадяни під час проведення мітингу можуть використовувати автоматичну зброю проти своїх опонентів", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше один з керівників департаменту контррозвідки СБУ Віталій Найда повідомив, що перехоплені української контррозвідкою переговори свідчать про намір Російської Федерації допустити кровопролиття в Україні, після чого ввести важку техніку на територію нашої країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram