ГоловнаПолітика

Україна за спільну з ООН антитерористичну операцію, - Турчинов

В.о. президента України мав телефонну розмову з генсекретарем ООН

Україна за спільну з ООН антитерористичну операцію, - Турчинов
Фото: president.gov.ua

Україна не заперечує проти того, щоб провести спільну антитерористичну операцію з миротворчими силами ООН на Сході України.

Про це заявив голова Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов під час телефонної розмови з генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном, повідомляє прес-служба голови держави.

"Україна не заперечує проти того, щоб провести спільну антитерористичну операцію з миротворчими силами ООН на сході нашої країни", - зазначив Турчинов.

Під час розмови сторони обговорили ситуацію на сході України. За словами Турчинова, ситуація, зокрема в Донецькій і Луганській областях, повністю повторює той "сценарій, який розігрувала Російська Федерація в Криму".

Раніше спікер Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов повідомив, що СБУ починає масштабну антитерористичну операцію із залученням ЗСУ. При цьому він наголосив: "Ми не дамо Росії повторити кримський сценарій у Східному регіоні України".

Нагадаємо, сьогодні під час погоджувальної ради депутатських груп і фракцій Турчинов заявив, що не проти референдуму про устрій України 25 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram