ГоловнаПолітика

У Горлівці сепаратисти взяли штурмом управління МВС (он-лайн)

Бунтівники призначили свого начальника міліції

У Горлівці Донецької області сепаратисти штурмують управління міліції

У будівлю, в якій забарикадувалися міліціонери, кидають каміння. Вхід у будівлю підпалили, однак пожежу незабаром погасили.

Міліцію штурмують місцеві мешканці, принаймні озброєних і екіпірованих бойовиків на трансляції не видно.

Облишивши спроби проникнути в будівлю через центральний вхід, прихильники Росії розгромили вхід із подвір'я й увірвалися всередину. Частина міліціонерів перед цим покинули приміщення і сіли в автобус, їх ніхто не чіпав. Однак кілька співробітників внутрішніх справ, зокрема підполковник міліції, залишилися в будівлі.

У приміщенні почався погром. Через деякий час усіх міліціонерів вивели з будівлі. Над нею повісили прапор "Донецької республіки". На мітингу після захоплення було оголошено, що начальником міліції Горлівки буде Олександр Шульженко, до цього - начальник батальйону патрульно-постової служби.

Начальника міськвідділення Андрія Крищенка, який до останнього відмовлявся залишати будівлю, як було оголошено на мітингу, ізолюють.

Мітингувальники вирішили йти до виконкому Горлівки, щоб заблокувати його.

Нагадаємо, в суботу співробітники міліції запобігли нападу сепаратистів на будівлю міськуправління МВС і відтоді утримували її під контролем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram