ГоловнаПолітика

Мер Слов'янська Неля Штепа нікуди не втекла і святить вербу

Градоначальниця каже, що перебуває на своєму робочому місці

Мер Слов'янська Неля Штепа нікуди не втекла і святить вербу
Фото: http://slavgorod.com.ua

Мер Слов'янська Неля Штепа, яка підтримує сепаратистів, повідомила місцеве видання slavgorod.com.ua, що перебуває на своєму робочому місці.

Раніше повідомляли, що Штепа втекла.

Градоначальниця розповіла, що вчора до пізнього вечора вела переговори про звільнення в.о. начальника міськвідділення міліції Олександра Давиденка, після чого, об'їжджаючи Слов'янськ автомобілем, побачила групу людей у формі. Коли вона зупинилася, то хлопці розповіли, що повертаються з якихось навчань і дуже втомилися з дороги. Тому Неля Штепа запросила їх додому, але ті відмовилися. Можливо, саме цей вчинок, на думку міського голови, і спровокував чутки про те, що вона допомагає "Правому сектору".

Також Неля Штепа розповіла, що вчора ввечері їй зателефонував В'ячеслав Пономарьов і попросив медикаменти. Мер відповіла: зараз нічим допомогти не може, оскільки перебуває в Артемівську, де живуть її рідні. Звідси нібито чутки про те, що вона покинула Слов'янськ.

Штепа запевнила журналістів, що сьогодні вранці вона освятила вербу в церкві і перебуває в місті.

Нагадаємо, Неля Штепа підтримала захоплення сепаратистами будівлі міської міліції. У прямому ефірі російського телеканалу LifeNews вона заявила: "Усе місто стало щитом, захищаючи хлопців, які захопили будівлю... Я запитала у них - хто вони, вони відповіли, що є донецькими ополченцями. Я багатьох знаю, це наші люди і вони висувають вимоги про проведення референдуму. Ми всі згодні, я не можу їм суперечити".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram