ГоловнаПолітика

Над Слов'янськом зауважено бойові вертольоти

Недалеко від міста також базуються БТРи

У небі над Слов'янськом зауважено бойові вертольоти Мі-24.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, вони вже кілька годин літають над містом парами. При цьому точна їх кількість наразі не відома.

Водночас, за даними місцевого населення, у Семенівці (населений пункт неподалік від Слов'янська, - Ред.) розташовані БТР - скільки їх, теж наразі не повідомляють.

Із самого ранку було кілька глухих ударів-пострілів, схожих на ті, які робить важка військова техніка.

Біля захопленого сепаратистами райвідділення збираються місцеві жителі. Узявшись за руки, вони шикуються живим щитом перед будівлею. При цьому самих загарбників на барикадах не видно. Їх усього близько 10 осіб без зброї. Решта нібито в будівлі.

Нагадаємо вчора озброєні люди захопили міське відділення міліції в Слов'янську, заволодівши зброєю, що знаходилася там. Вони виставили на в'їзді в місто озброєний автоматами блокпост, щоб не пропустити в місто силовиків. Спроби захоплення адмінбудівель учора також відбулися ще в шістьох населених пунктах Донецької області.

Зазначимо, що у зв'язку з цими подіями на вчорашньому екстреному засіданні РНБО обговорювали запровадження надзвичайного стану в країні, що поставило б під сумнів проведення виборів, запланованих на 25 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram