ГоловнаПолітика

Мер Слов'янська підтримала захоплення міліції

Неля Штепа збирається проводити референдум

Мер Слов'янська підтримала захоплення міліції
Фото: http://slavgorod.com.ua

Мер Слов'янська Неля Штепа підтримала захоплення сепаратистами будівлі міської міліції.

У прямому ефірі російського телеканалу LifeNews Штепа заявила: "Все місто постало щитом, захищаючи хлопців, які захопили будівлю", передає slavgorod.com.ua.

"Я запитала у них - хто вони, вони відповіли, що є донецькими ополченцями. Я багатьох знаю, це наші люди і вони виставляють вимоги щодо проведення референдуму. Ми всі згодні, я не можу їм суперечити", - додала вона.

Мер також заявила, що не допустить силового розгону загарбників, і додала, що виступає за проведення референдуму.

"Ми будемо проводити референдум, те що відбувається у нас, говорить про те, що владі України необхідно задуматися. Я впевнена, що вони завтра оголосять про рішення проведення в регіонах України референдуму, - зазначила Штепа. - У місті 92 відсотки підприємств працює з Росією і для нас важливі партнерські відносини з цією країною. Слов'янськ вважає Росію своїм старшим братом, ми - Донбас і росіяни - рідні по крові і ми не будемо воювати з Росією".

Нагадаємо, близько 9 ранку в суботу озброєні люди захопили будівлю міськвідділу міліції в Слов'янську. Пізніше ГУ МВС в області повідомило, що в Слов'янську захоплена і будівля СБУ. За даними міліції, метою грабіжників є захоплення зброї.

Голова МВС Арсен Аваков пообіцяв жорстку реакцію на захоплення і повідомив, що відправив до Слов'янська спецназ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram