ГоловнаПолітика

Булатов відзвітував про використання грошей Автомайдану

Зволікання зі звітом він пояснив арештом рахунків

Булатов відзвітував про використання грошей Автомайдану
Дмитрий Булатов
Фото: www.kmu.gov.ua

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов відзвітував про використання коштів, пожертвуваних на Автомайдан у той час, коли він був лідером руху.

Звітував Булатов в Українському домі перед Автомайданом і Антикорупційним комітетом.

"За час, поки я збирав гроші, було 820 тис. 603 грн зібрано, 607 тис. 870 грн витрачено на потреби Автомайдану, 212 тис. 733 грн - залишок, який передано до штаб. 172 тис. 547 грн зібрано і витрачено на потреби Автомайдану (карта Приват)", - написав він.

"Усі докладні документи (докладна виписка з рахунка і з карти Приват) у Юлії Волкової й у штабі Автомайдану Києва (Укрдім). Там близько 200 сторінок", - додав Булатов.

"Звіту довго не було, тому що арешт із рахунків було знято тільки недавно. Також у мене складний і щільний графік роботи. Непросто знайти час", - пояснив він.

Булатов також пояснив, що після викрадення літав у Домінікану на реабілітацію. Квитки купив його друг, директор "Тез-Тур-Україна" Сергій Буртин.

"Ні копійки зі спільної картки на квитки витрачено не було", - запевнив міністр.

Буртин на відео це підтвердив.

Булатов також заявив про вихід з Автомайдану.

"Щоб насправді змінити країну, зараз потрібно працювати. Навіть ні, не працювати - гарувати. А не грати далі у війну, перетворюючись на тих, кого згодом почнуть зневажливо називати професійними революціонерами... Тому я йду з Автомайдану", - написав він у "Фейсбуці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram