ГоловнаПолітика

Глава КМДА Бондаренко написав заяву про складення депутатських повноважень

На посаду голови КМДА депутата призначили 7 березня

Глава КМДА Бондаренко написав заяву про складення депутатських повноважень
Фото: http://novostey.com

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко подав заяву про складення депутатських повноважень. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Щоб спростувати чутки, які поширюють охочі до штучних інсинуацій політикани, ще раз наголошую: після мого призначення на посаду голови КМДА я відразу не склав повноважень народного депутата України, зважаючи на винятково важливі обставини. Адже в тій ситуації, в якій опинилася наша країна після втечі Януковича і після низки викликів перед суспільством, у тому числі й військове вторгнення Росії у Крим, Верховна Рада - легітимний орган, який ухвалював доленосні рішення, а їх ухвалення мало відбуватися миттєво. Безперечно, я залишався депутатом саме з цієї причини, незважаючи на критиканство любителів дешевих сенсацій. Бо кожен голос "за" в деяких голосуваннях був надважливим. Я депутат-мажоритарник, а не пройшов за списком. І замінити мене на іншого депутата за кілька хвилин було просто неможливо", - написав Бондаренко.

"Оскільки діяльність нової влади значною мірою стабілізувалася... я виконав свій обов'язок перед київською громадою і написав заяву про складення депутатських повноважень", - додав він.

Нагадаємо, 7 березня в.о. президента Олександр Турчинов призначив головою Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка. Він - депутат Верховної Ради від партії "Батьківщина".

На 25 березня призначено вибори мера Києва і Київради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram