ГоловнаПолітика

Тимошенко пояснила, чому новому політику не можна в президенти

Тимошенко нагадала про "молоду команду" Черновецького

Тимошенко пояснила, чому новому політику не можна в президенти
Фото: http://www.tymoshenko.ua/

В інформаційному просторі навмисно нав'язується ідея про необхідність обрання нового політика на посаду президента України, щоб у свідомості виборців сформувати неприйняття екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко як потенційного кандидата.

Про це сама Тимошенко сказала в ефірі каналу ICTV, повідомляє УНН.

"Не можна уявити собі, щоб у будь-якій демократичній західній країні президентом, прем'єр-міністром чи міністром став політик щонайменше 20-25 років, який не має досвіду в політиці і досвіду на інших посадах. Це загальна практика", - підкреслила лідер "Батьківщини".

Тимошенко також нагадала, що в Києві у владі вже були "нові обличчя".

"Я хочу нагадати "молоду команду" Черновецького, але так як вони розграбували Київ, сьогодні навряд чи хтось із будь-яких політиків може повторити цей "подвиг". Ця хвиля про нових політиків спрямована на те, щоб сформувати інформаційне поле і таке відчуття, що нібито є старі й нові політики. Але у світі жодна країна, яка усвідомлює відповідальність перед будь-якими виборами, не привела до влади політиків, які ніколи не обіймали жодних посад", - заявила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти Петро Порошенко закликав Тимошенко відмовитися від президентських амбіцій. Він навів приклад Віталія Кличка, який відмовився балотуватися на посаду глави держави.

Раніше лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, який підтримав на виборах Порошенка, закликав Тимошенко наслідувати його приклад. У відповідь Тимошенко заявила, що і так підтримує Порошенка, щодня купуючи цукерки "Рошен".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram