ГоловнаСуспільствоПодії

У Черкаській області знайшли тіло журналіста зі слідами тортур

У викраденого раніше активіста виявлено численні рани

У Черкаській області знайшли тіло журналіста зі слідами тортур
Фото: http://gazeta.ua

У лісі Корсунь-Шевченківського району Черкаської області знайшли тіло зниклого напередодні журналіста й активіста Василя Сергієнка.

Про це заявив голова Черкаської обласної організації партії "Свобода" Юрій Ботнар, повідомляє Прочерк.

За його словами, Сергієнка знайшли "з пакетом на голові, з ножовими пораненнями, наручниками на руках".

Раніше міліція повідомляла, що в Корсунь-Шевченківському районі на 130 км траси в лісі були виявлені сліди крові і волочіння, які вели до місця скопаних шарів ґрунту.

При цьому обласна організація "Свободи" заявляє про неодноразові погрози, які надходили Сергієнкові через його журналістську діяльність, зокрема "за викривальні статті про таємні сторони бізнесу місцевого олігарха Геннадія Бобова". При цьому сам Бобов звернувся в силові органи з проханням провести справедливе розслідування викрадення Сергієнка.

Разом із тим, як пише Gazeta.ua, сотник Самооборони Олег Собченко повідомив, що Сергієнка знайшли мертвим за 15 км від міста у Виграєвському лісі.

"В обід хлопці з місцевої Самооборони знайшли місце, яке схоже було на свіжо викопану яму. Дочекалися черкаських криміналістів і почали розкопувати місце, прикрите сміттям. Там знайшли тіло чоловіка з поверненим у землю обличчям. На руках - наручники. Хлопці впізнали в ньому зниклого Василя Сергієнка", - розповів Собченко.

За його словами, у журналіста повністю розбита голова, перебиті коліна, кілька ножових ран у ділянці нирки, ножове поранення в ділянку серця попереду і кілька ножових поранень зі спини, перерізана шия попереду, перерізана потилиця.

Нагадаємо, Василь Сергієнко зник 5 квітня. Повідомляли, що перед тим його побили біля будинку невідомі і відвезли в невідомому напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram