ГоловнаПолітика

Ярош розповів про свої стосунки з головою СБУ

З нинішнім секретарем РНБО Парубієм Ярош знайомий ще з середини 90-х років

Ярош розповів про свої стосунки з головою СБУ
Дмитрий Ярош
Фото: Макс Левин

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош заявляє про тісну співпрацю зі Службою безпеки України.

Про це він заявив під час прес-конференції.

Так, за словами Яроша, у нього зберігаються добрі стосунки з головою СБУ Валентином Наливайченком та секретарем РНБО Андрієм Парубієм, а стосунки з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим ускладнилися після Майдану.

"Я знайомий з Валентином Наливайченком кілька років. У нас дружні стосунки і більше того, я вам скажу, що він був на весіллі у моєї доньки. Я до сьогоднішнього моменту залишаюся його помічником на громадських засадах...І зараз, коли СБУ є найбільшим гарантом територіальної цілісності і суверенітету України", - зазначив Ярош, повідомляє ЛІГА.

Він розповів, що регулярно проводить консультації з СБУ: "Ми постійно проводимо консультації, намагаємося обмінюватися інформацією та підтримуємо тісний зв'язок".

Ярош також повідомив, що з Парубієм він знайомий з середини 90-х років, і у них зберігаються дружні стосунки та контакти.

Щодо міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Ярош зазначив: "На Майдані ми контактували, і стосунки у нас були абсолютно нормальні. Більш того, в магазині LTB, коли закінчилися бої і починався процес формування нової влади, на другому поверсі зібралися сотники самооборони, командири Правого сектору і, за рекомендацією Андрія Парубія, затвердили пана Авакова кандидатом на посаду виконуючого обов'язки міністра внутрішніх справ. Ми не були проти цієї кандидатури, але сталося те, що сталося - на жаль, пан Арсен повівся, на мій погляд, неадекватно. Можливо, його підставили. Ми цього не виключаємо. Але приймати виклики міністру внутрішніх справ від наших регіональних активістів - це просто несерйозно".

Нагадаємо, громадський рух"Правий сектор" вимагає відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та арешту командира спецпідрозділу "Сокіл" у зв'язку зі смертю Олександра Музичка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram