ГоловнаПолітика

У Росії повідомляють про депортацію в Україну двох затриманих "радикалів"

Наскільки правдива інформація, досі неясно

У Росії повідомляють про депортацію в Україну двох затриманих "радикалів"
Задержанный "радикал"
Фото: Кадр НТВ

Російське агентство РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах Білгородської області повідомляє про депортацію двох з 25 громадян України, затриманих за підозрою в плануванні диверсій.

"Двох видворили", - сказав співрозмовник РИА Новости.

Напередодні Центр громадських зв'язків Федеральної служби безпеки РФ повідомив про затримання групи громадян України. Згідно з повідомленням, в зв'язку з інформацією про наміри представників так званого "Правого сектору" здійснити на території РФ диверсійно-терористичні акти в період з 14 по 16 березня в Ростовській, Волгоградській, Тверській, Орловській, Білгородській областях, Республіці Калмикія і Республіці Татарстан були виявлені та затримані 25 громадян України.

У п'ятницю перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема заявив, що офіційної інформації про затримання в Росії 25 українців за підозрою в підготовці терактів Україна не отримувала, інформує Українські Новини.

"Я думаю, що це черговий фейк... Ніякої офіційної інформації з цього приводу до нас не надходило", - заявив він.

У партії "Правий сектор" назвали "повною нісенітницею" цю інформацію.

Слід зазначити, що заява про затримання стала свого роду відповіддю СБУ, яка в четвер звинуватила ФСБ в причетності до спроби розгону Майдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram