ГоловнаПолітика

ФСБ підтвердила затримання 25 українців

Відомство продублював інформацію, поширену каналом НТВ

ФСБ підтвердила затримання 25 українців
Фото: http://www.ntv.ru/

Федеральна служба безпеки Росії підтвердила затримання 25 українців за підозрою у підготовці терактів на території семи російських регіонів.

"В результаті вжитих заходів у зв'язку з інформацією про наміри представників так званого "Правого сектору" київського "Майдану" здійснити на території Російської Федерації диверсійно-терористичні акти в період з 14 по 16 березня 2014 р. в 7 регіонах Росії (Ростовська, Волгоградська, Тверська, Орловська, Білгородська області, Республіка Калмикія і Республіка Татарстан) були виявлені та затримані 25 громадян України", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства, інформує РИА Новости.

Нагадаємо, в четвер глава СБУ Валентин Наливайченко повідомив про причетність ФСБ до спецоперації з зачистки Майдану.

Пізніше російська телекомпанія НТВ з посиланням на дані спецслужб повідомила, що 25 громадян України, серед яких троє активістів "Правого сектору", затримані за підозрою в підготовці диверсій на території Росії. Телекомпанія продемонструвала відеокадри затриманих громадян України. Всі затримані нібито "підтвердили отримання інструкцій від представників Служби безпеки України".

У партії "Правий сектор" вважають "повною нісенітницею" інформацію про затримання на території Росії українських терористів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram