ГоловнаПолітика

КПУ спростовує інформацію, що Симоненко втратив 50 млн через Курченка

У партії кажуть про передвиборні технології

КПУ спростовує інформацію, що Симоненко втратив 50 млн через Курченка
Фото: http://golos.ua

Комуністична партія України спростовує інформацію про те, що Петро Симоненко втратив 50 мільйонів доларів США внаслідок визнання "Брокбізнесбанку" неплатоспроможним.

Про це йдеться в офіційному повідомленні прес-служби.

Раніше повідомлення з таким змістом на своїй сторінці у Facebook написала народна депутатка (позафракційна) Анжеліка Лабунська.

"Це груба і зухвала брехня, спрямована на дискредитацію і особисто Петра Симоненка, і Комуністичної партії - єдиної партії, яка виступає категорично проти антинародної політики олігархічних кланів, які захопили владу в Україні, і неонацистів, незалежно від кольору їхніх прапорів", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що Анжеліка Лабунська - депутат двох попередніх скликань Верховної Ради - є давнім партнером і протеже мільярдера Костянтина Жеваго - одного з олігархічних "гаманців" низки відомих політиків, які висунули свої кандидатури на майбутніх президентських виборах.

"Тому не дивно, що в умовах, коли йде новий перерозподіл влади і власності в Україні, коли нова-стара влада "розбазарює" українські землі, Компартія, яка активно виступає проти фашистської диктатури олігархії і за народовладдя і єдність України на базі розширення повноважень територіальних громад, за безумовне забезпечення прав і свобод громадян - для такої олігархічної влади кандидат на посаду президента від Компартії Петро Симоненко, як "кістка в горлі", - резюмує прес-служба.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram