ГоловнаПолітика

ЦВК зареєструвала 14 кандидатів у президенти

Серед них - Тимошенко і Порошенко

ЦВК зареєструвала 14 кандидатів у президенти
Фото: http://obozrevatel.com

Центральна виборча комісія України зареєструвала 14 осіб кандидатами на посаду президента країни.

Зокрема сьогодні, 31 березня, за рішенням комісії, офіційний статус кандидата на посаду голови держави отримали лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, якого вирішила підтримати партія УДАР, голова Компартії України Петро Симоненко і голова Радикальної партії Олег Ляшко, нардеп від Партії регіонів Олег Царьов, екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж і підприємець Андрій Гриненко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Також ЦВК зареєструвала уповноважених представників зазначених кандидатів, це: Світлана Кустова в Порошенка, Сергій Власенко в Тимошенко, Євген Відмуш у Ляшка, Наталія Лебедєва в Царьова, Олександр Задорожний у Маломужа, Євген Герасименко в Симоненка, Дмитро Гончаров у Гриненка.

Таким чином, на 16:30 31 березня, з урахуванням Порошенка, Тимошенко, Ляшка, Царьова, Маломужа, Симоненка і Гриненка кандидатами на посаду президента України вже зареєстровані 14 осіб.

Нагадаємо, раніше кандидатами на посаду президента зареєстрували колишніх віце-прем'єрів Юрія Бойка та Сергія Тігіпка, екс-губернатора Харківської області Михайла Добкіна, бізнесмена Вадима Рабиновича, колишнього заступника генпрокурора країни Рената Кузьміна, керівника компанії "Інтерагроекспорт" Володимира Саранова і колишнього депутата Верховної Ради Валерія Коновалюка.

ЦВК України має завершити реєстрацію кандидатів до 4 квітня. З 5 квітня почнеться виборча кампанія. Позачергові вибори президента України призначено на 25 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram