ГоловнаПолітика

Шуфрич: я говорив Януковичу, що "арбузовщина" нас згубить, але він відмовився слухати

Коментуючи відмову від СА, екс-президент заявив: "Досить!"

 Шуфрич: я говорив Януковичу, що "арбузовщина" нас згубить, але він відмовився слухати
Фото: bilshe.com

Член Партії регіонів Нестор Шуфрич заявив, що виступав відкрито проти політики Сергія Арбузова, але отримав різку відповідь Віктора Януковича. Про це він сказав сьогодні, виступаючи на закритій частині з'їзду ПР, передає власний кореспондент LB.ua.

"Мені дуже важко згадувати події останніх чотирьох років...Партія була відсторонена, забута, і неправда, що ми про це не говорили. Говорили! І коли різко помінявся курс (відмова від євроінтеграції, - ред.), Ставилися питання, в тому числі і Віктору Януковичу на засіданні фракції: "Як же так, ми десять років йшли одним і тим же курсом, що тепер?" У відповідь я почув: "Досить", - підкреслив він.

"Вже потім, в Адміністрації президента, я не витримав і, дивлячись в очі Сергію Арбузову, в присутності Віктора Януковича, я сказав:" Арбузовщина нас згубить ". Що я почув? Янукович відповів:" Несторе, досить! "

Говорячи про втечу Януковича, Шуфрич заявив: "Та людина, якій ми довіряли, якій віддали багато років свого життя, він просто втік! Втік, кинувши всіх нас".

Резюмуючи, "регіонал" закликав боротися за кожного члена партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram